Szülői Munkaközösség

Szülői Munkaközösség

Udvari játékok

2015. december 15. - matyas.szmk

Ezen az oldalon arra keressük a választ, hogy "Milyen udvari játékok legyenek az iskolánk udvarán?". Légyszíves segíts dönteni!

Véleményünk szerint ezért elsősorban az alsós korosztályt kellene mint célcsoport igényeit kellene figyelembe venni és elsősorban a fantáziájukat megmozgató komplex várat építeni. Fontos lesz a döntésben a gyerekek véleménye (diák önkormányzat) és a pedagógusok véleménye is, amennyiben valamelyik eszközt balesetveszélyesnek érzik, vagy épp szükségesnek valamilyen fejlesztés érdekében. 

Lehet tehát javaslatot tenni arra is hogy pontosan milyen eszközök legyenek elhelyezve a váron belül vagy mellett. Nyilván a végén az ár is döntő lesz, de összefogással (közösségi munkával) talán tudunk rajta faragni. És amire most nem jut pénz, talán jövőre...

Szólj hozzá a lap alján is, ha van véleményed!

Figyelem! A következő kérdésnél csak egy eszközt tudsz kiválasztani!!! Azt amit a legeslegjobban szeretnél!

És akkor néhány vártípus melyeket csak bemutató jelleggel rakok ide! Természetesen ezektől függetlenül bármilyen formációt összerakhatunk. Pl az 1. számú de nem hintával hanem még egy csúszdával, vagy mászófallal nem hálós mászókával vagy még plusz mászófallal vagy függőhíddal stb. Itt csak arra vagyunk kíváncsiak körülbelül mi a ti elképzelésetek!

29_varhajo.jpg

1. számú



  

 

 

18_var.jpg

2. számú

 

 

 

 

 

 

 21_var.jpg3. számú

 

  

  

 

19_var.jpg

 

 4. számú

 

 28_var.jpg5. számú 

23_var.jpg6. számú

22_var.jpg7. számú

 

8.33_var.jpg számú

 24_var.jpg9. számú

25_var.jpg

 10. számú

27_var.jpg11. számú

 

12_var.jpg

12. számú

13. szám26_var.jpgú

32_var.jpg14. számú

30_varhajo.jpg15. számú

31_var.jpg

16. számú

A bejegyzés trackback címe:

https://matyasiskolaszmk.blog.hu/api/trackback/id/tr718175746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása